Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij mij terecht voor het bestellen van mooie boeketten of bloemstukken. Iets te vieren of op zoek naar een schitterend boeket voor een bijzondere gelegenheid? Dat kan!
Op bestelling maak ik boeketten en bloemstukken volgens je persoonlijke wensen en voor elk budget.

Voor zakelijke klanten verzorg ik de aankleding van uw ontvangstbalie, kantoorruimte, bedrijfsrestaurant of beursstand. U kunt kiezen uit een abonnementsvorm waarin ik periodiek zorg voor verse bloemen of blijvende items plaats (bijvoorbeeld in de vorm van opgemaakte potten, vazen en schalen met bijzondere materialen.) Uiteraard is een combinatie hiervan ook mogelijk. Ook boeketten voor uw relaties verzorg ik graag voor u.

Een greep uit mijn klanten:
Fitland Helmond, van Eijck Wijnkelders, ABN Amro Bank, Mix Kappers, De Hypotheker, Het Speelhuis, Biemans Accountants en Belastingadviseurs, De Cacaofabriek, Bobby`s bar, Makelaar de Vree, Mastbroek Poeliers, De Greef Textiel, Driving You, Expresso helmond, Healthy Sisters, Monuta Magis, Coda Uitvaart.

Ook voor particuliere klanten bied ik abonnementsvormen waarbij ik volgens een vaste planning zorg voor verse bloemen in huis. Laat je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verrassen door de mooiste seizoensbloemen die jouw het ultieme thuisgevoel geven. De boeketten worden geleverd in een mooie vaas, zodat je er direct van kunt genieten.

IMG_1217