Sinds 10 jaar heb ik mijn eigen atelier gemaand “Rieky van Asten – Bloematelier & Natuurlijke Kunst”. ¬†Bloemenbinden is mijn passie en mijn werk wordt gekenmerkt door het gebruik van bijzondere (natuurlijke) materialen, oog voor detail en creativiteit.

Vanuit mijn atelier in de Uilenburcht werk ik op bestelling voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierbij richt ik me met name op rouwwerk, bruidswerk, boeketten en arrangementen. Daarnaast verzorg ik in het atelier met regelmaat cursussen en (thema)workshops.
Hierbij deel ik mijn kennis en technieken van het bloembinden die ik de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens mijn opleidingen en masterclasses bij meesterbinder Stef Adriaensen van Floristiek in Belgie.

Ook exposeer ik regelmatig met de objecten die ik maak van natuurlijke materialen, die een bijzondere eyecatcher zijn in ieders interieur of bedrijfsruimte.

Vind je het leuk om kennis te maken en mijn werkruimte van binnen te zien? Mijn atelier is op afspraak geopend, neem gerust contact op om een kijkje te komen nemen.